Stall Elverhøy 

Hest i Nord AS
Tlf 976 42 473
Epost: hestinord@gmail.com  
Adresse: Nystadveien 18, 8215 Valnesfjord

Presentasjon av meg:

Jeg heter Marita, og er 45 år. Sammen med min familie driver jeg Stall Elverhøy, hvor vi har 13 ponnier og hester. Har hatt egne hester i 32 år. Dette har vært alt fra shetlandsponnier til travere og ridehester. Har også drevet litt avl på Nordlandshest/Lyngshest. Se http://www.rimfakse.no/ for mer informasjon om denne flotte lille hesten.

Stall Elverhøy blir drevet at Hest i Nord AS. 

Opp gjennom årene har jeg deltatt på mange hesterelaterte kurs. Her kan nevnes horsemanship, elementærkurs i trening av travhester, tømmekjøring/kjørekurs, barokkridning, saltilpassing osv osv. Har også hatt montèlisens.

Jeg er utdannet sentrert rideinstruktør trinn 2 -  Hesten skal har det komfortabelt og gjenvinner balansen sin med rytter på ryggen. Dette kan vi oppnå gjennom større kroppsbevisthet. Høres dette spennende ut, så kan du lese mer her på hjemmesia
, eller ta kontakt med meg.

Er godkjent Trener 1 gjennom Norges Rytterforbund.

Jeg har grunnkurs arbeid med barn og ungdom trinn 1 og 2, og bruk av hesten som terapeut gjennom Hest og Helse. http://www.hestoghelse.no/

I tillegg er jeg sprangdommer 1, og har godkjenning for å avholde alle deler av Grønt Kort. 

Til daglig foretrekker jeg å ri dressur. Men streber etter at hesten min skal få variert trening. 

Er utdannet økonomikandidat ved Høgskolen BI. Har tidligere jobbet som økonomisk rådgiver og innfordringskonsulent i Fauske Kommune og attføringskonsulent ved Aetat/Nav. Min siste arbeidsgiver var Valnesfjord Helsesportssenter, hvor jeg var leder i Servicetorget. www.vhss.no

Gården

Stall Elverhøy ligger i Valnesfjord, mellom Bodø og Fauske. Fra gården har vi fantastisk utsikt, fine turmuligheter og egen badestrand.

Stallen har plass til 8 hester. Vi har ridehall med 20 x 40 meters bane og 5 hestebokser. Stallen er godkjent av Mattilsynet i henhold til forskrift om hestehold. Anlegget er også godkjent for Terapiridning.

Andre på gården:

I tillegg til hestene har vi også katt, hund og kanin.

Pripps er hunden vår. Hun er en dverg-pincher som blir 11 år i år. Fungerer som musejeger, gjeterhund og vakthund. Og er en skikkelig kjælegris!

Pusi blir 6 år i år, og er halvt Bengalkatt. Ho er ei svært våken frøken, som får med seg alt som rører seg.


Tussi er Hannahs kanin Smiler

Pripps