4H GÅRD

Stall Elverhøy er godkjent 4H gård. Vi gleder oss til å møte deg på 4H-arrangementene som skal være på gården! 

Les mer om 4H her; https://4h.no/

I linken finner du også mer info om Polarstjerna 4H. 

Polarstjerna 4H-klubb

Polarstjerna 4H-klubb inviterer barn og ungdom fra 6-18 år og foreldre til medlemskvelder på 4H-gård Stall Elverhøy i Valnesfjord . Klubben har aktiviteter annen hver tirsdag. Vi driver med friluftsaktiviteter, dyrestell, håndverk, matlaging m.m.. Lære ved å gjøre!

4H Kløverklubb

KLØVERKLUBB for de minste 4H-erne! Vi starter nytt tilbud til høsten, for barnehagebarn fra 4 år. En ettermiddag i måneden møtes vi på gården, og har aktiviteter som passer for denne gjengen. Og de får selvfølgelig være med på åpne arrangementer som 4H arrangerer. Kløvermedlemskap koster kr. 100 pr år. I tillegg betales avgift til gården på kr. 500 pr år. Oppstart mandag 6. september kl. 17.00!

4H sommerklubb

DET BLIR NYE LEIR-UKER I 2022! Oppdatert info kommer. 

  • Mandag-fredag kl. 8-16. Kjernetid med aktiviteter kl. 9-15.
  • Maks 12 deltagere pr uke.
  • Fra 8 år (ferdig med 2. klasse), til og med ungdomsskolen. 
  • Kr. 2500 pr uke + medlemskap.
  • Klær etter vær og aktiviteter.
  • Aktiviteter; Stell av dyr, ridning, turer, utelek, mat på bål, bading, fisking osv.
  • De som kommer før 9, kan ha med matpakke til frokost. Vi holder drikke til maten. 
  • Felles lunsj hver dag. 

Arrangeres i samarbeid med Nordland 4H, og krever medlemskap. Meld deg inn i Polarstjerna 4H-klubb, eller velg et såkalt arrangementsmedlemskap, som registreres under 4H Nordland og gjelder fram til 31.12.21. Det gir bl.a. en ekstra forsikringsdekning, informasjon fra 4H-klubbene og medlemsbladet Aktivitet ut året. Allerede medlemmer i 4H-klubben betaler ikke dette. Beløpet må betales før påmelding til sommerklubben. Faktura kommer på e-post. Deltagere fra Fauske kommune oppfordres til å bruke Fritidskortet til betaling. 4H Norge har også en deltakerstøtteordning som kan søkes for de som har behov.

Kr. 2500 + 100 pr uke. 

PÅMELDING: https://4h.no/nordland/arrangementer/